Responsiv hjemmeside

Tilpasser sig smartphone, tablet og desktop

Hvad er fordelen ved at skifte til en Responsiv hjemmeside?

Omkring 60% af dine besøgende kommer fra mobil eller tablets. Har du tænkt over, hvordan din hjemmeside mon ser ud for dem?

Responsivt design er en designløsning, hvor din hjemmeside bliver kodet til at blive vist korrekt på både mobil, tablet og desktop. De fleste af nutidens hjemmesider er ikke responsive, hvorved brugere, der besøger siden fra tablet eller smartphone, vil have udfordringer med at navigere og læse tekster, hvis siden ikke er responsiv.

Ideen bag Responsive webdesign er altså, at hjemmesiden selv regner ud på hvilket medie den nu vises, og samtidig tilpasser sig netop disse specielle vilkår.

Bedre brugeroplevelse

Undersøgelser viser, at hjemmesider som er responsive og mobileready, markant øger brugeroplevelsen og giver patienten et positivt indtryk af din klinik. Afspejler din professionalisme sig på din nuværende hjemmeside?

Ny hjemmeside – så let er det for klinikken
Hos CGM har vi gjort det let for klinikken at skifte til en responsiv hjemmeside. Vælg én af vores responsive hjemmesideskabeloner og vi flytter alt indhold på din nuværende hjemmeside over på den nye. Enkelt og uden arbejde for klinikken.

Se mere på www.bestilhoscgm.dk