Online selvbetjeningsløsning

Online kommunikation mellem dig og din patient

Besøglægen

Kontakten mellem patient og læge sker i stigende grad via internettet. Det er en hurtig og effektiv måde at klare en række rutineopgaver i klinikken på. Samtidig giver det en forbedret service for patienten.

Besøglægen.dk er en brugervenlig kommunikationsløsning. Løsningen er online og adskiller sig fra de andre systemer på markedet, der er baseret på synkronisering af data. Dét,
patienten ser, er altid aktuelt.

ePortalen

ePortalen omfatter tre grund-læggende funktioner: online-tidsbestilling, genbestilling af medicin og onlinekonsultation.

Online tidsbestilling

Giver patienten mulighed for at bestille tid 24 timer i døgnet. Patienterne ser aktuelle ledige tider – ajourført med din kalender.

Online konsultation

Med onlinekonsultation kan patienten når som helst stille spørgsmål til dig.

Omvendt kan du besvare spørgsmålet, når det passer dig bedst. Spørgsmålets omfang begrænses af en fastsat grænse for, hvor meget tekst der kan anføres.

Online receptfornyelse

Patienten kan via Internettet genbestille medicin, som du tidligere har ordineret.
Patienten kan kun genbestille den medicin, som patienten får fast, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt patienten bestiller medicinen for ofte.

Besøglægen

– nu også som App
Via MitHelbred.dk kan dine patienter gratis downloade Mithelbred App.

MitHelbred giver mulighed for at bestille tid, genbestille fast medicin og lave online konsultationer – præcis som på ePortalen.