F-Secure Antivirus

Sikkerhed du kan stole på

Én central løsning

F-Secure er en avanceret antivirusløsning, som indeholder virusscanning, anti-spyware samt scanning for rootkits. Løsningen serviceres og supporteres af CGM’s egne teknikere, der har stor erfaring med F-Secure.

Med en central løsning står CGM for at drifte, opdatere og overvåge klinikkens antivirus, så du altid kan være sikker på at få den bedst mulige beskyttelse.

F-Secure er blandt verdens største og mest anerkendte antivirusproducenter og har vundet en lang række priser for høj sikkerhed, bedste brugervenlighed og bedste driftsøkonomi.

Support

Skulle der opstå support-spørgsmål, skal du blot kontakte den almindelige XMO-support. Der er dermed ikke brug for at skulle kontakte 3. parts selskaber.

Undgå opdateringsproblemer

Med en central F-Secureløsning fra CGM undgår klinikken at skulle bekymre sig om licenser og opgradering af antivirusløsningen.

CGM står for alle dele af sikkerhedsproceduren, og selv overvågning af klinikkens løsning er en del af pakken.

Hvad skal beskyttes?

CGM anbefaler at installere F-Secure på alle klinikkens maskiner samt evt. server. Da maskinerne i dag er eksponeret på Internettet, er det vigtigt at installere F-Secure hele vejen rundt for at opnå den fulde beskyttelse. Også hjemmearbejdspladser med opkobling til klinikken har brug for F-Secure.